YEDAŞ Çevre Yolunu Aydınlatıyor
Haber
16 Ocak 2021 - Cumartesi 17:21 Bu haber 3786 kez okundu
 
YEDAŞ Çevre Yolunu Aydınlatıyor
- Haberi
YEDAŞ Çevre Yolunu Aydınlatıyor

Enerjimagazin-YEDAŞ Amasya Bölge Müdürlüğü tarafından istanbul Karayolu üzeri Gümüşhacıköy Çevre Yolu aydınlatma çalışmalarına başlandı.
YEDAŞ öncelikli amaçlarının müşteri memnuniyetinin sağlanarak, kaliteli ve sürekli enerji verip, tüketicilerin yaşam kalitesini artırıcı, farkındalık yaratıcı projeler gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.
Kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için 7/24 faaliyet gösteren YEDAŞ, 2020 yılı yatırım ve bakım onarım çalışmaları kapsamında elektrik dağıtım şebekesini yenileme çalışmalarından sonra şimdi de Gümüşhacıköy Çevre Yolu’nun orta refüj aydınlatma çalışmalarına başlandı.
Kısa süre önce biten peyzaj çalışmaları sonunda bölgenin aydınlatma direklerinin tesis edilerek, refüj aydınlatma çalışması kapsamında açılan çukurlara demir direklerin dikildi, kısa süre içerisinde Çevre Yolu orta refüj aydınlatma çalışmasının tamamlanmasıyla karayolu güzergahı aydınlatılarak yol güvenliği ve konforu arttırılmış olacak. Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.
Kaynak: Editör:
Etiketler: YEDAŞ, Çevre, Yolunu, Aydınlatıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı