Zeren Group Alpet, Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz'ı Satın Aldı
Haber
26 Şubat 2024 - Pazartesi 18:41 Bu haber 3301 kez okundu
 
Zeren Group Alpet, Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz'ı Satın Aldı
PETROL Haberi
Zeren Group Alpet, Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz'ı Satın Aldı

Zeren Group Yatırım Holding A.Ş (www.zerengroup.com), Altınbaş Holding’in sahip olduğu enerji şirketi “ALPET, ATAK MADENİ YAĞLAR ve ECOGAZ ‘ı” satın aldı.
ALPET (Altınbaş Petrol ve Ticaret Anonim Şirketi), 2001 yılında Türkiye’de faaliyete başlayan akaryakıt dağıtım sektörünün önemli markalarından biri haline gelmiştir. Türkiye'nin en yüksek akaryakıt depolama kapasitesine sahip dağıtım şirketlerinden biri olan ALPET'in Kocaeli/Körfez, İzmir/Aliağa, Mersin, Kırıkkale, ve Samsun'da dolum tesisleri, “Antalya Akdeniz Akaryakıt Terminalinde” eşit ortaklığı bulunmaktadır. Türkiye genelinde 262 istasyonu, 5 dolum tesisi ve Arnavutluk’ta ALPET markası ile 60’a yakın istasyonu bulunmaktadır.
ATAK MADENİ YAĞ (Atak Madeni Yağ Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi), İzmir Çiğli’de hizmet veren fabrika yerli üretimin gücünü temsil etmektedir. İzmir’deki fabrikasında kurduğu akredite laboratuvarı ile ürün kalite denetimlerini sürdürmektedir.
ECOGAZ (Ecogaz LPG Dağıtım Anonim Şirketi), istasyonlarda LPG dağıtım hizmeti vermektedir.
Yarım asrı aşan geçmişi ile ülkemizde ve globalde değer katan yatırımlara imza atan Zeren Group Yatırım Holding (www.zerengroup.com); ALPET, ATAK MADENİ YAĞ ve ECOGAZ’ın şirkete katılması ile uzun vadede Türkiye ve Balkanlar’ın başlıca akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri olma hedefi ile çalışmalarına devam edecektir.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: Atak Madeni Yağlar, Ecogaz, Alpet
Yorumlar
Haber Yazılımı