Mensis Enerji Solarex İstanbul’da Yerini Alacak
Haber
27 Mart 2024 - Çarşamba 17:17 Bu haber 2139 kez okundu
 
Mensis Enerji Solarex İstanbul’da Yerini Alacak
YENİLENEBİLİR Haberi
Mensis Enerji Solarex İstanbul’da Yerini Alacak

Enerji yatırımı ve danışmanlığı alanlarında başarılı ve inovatif iş modelleri geliştiren, odaklandığı iş alanlarında müşterileri için sürdürülebilir büyüme sağlayan Mensis Enerji, 16. Uluslararası SolarEX Güneş Enerjisi Teknolojileri ve Enerji Depolama Fuarı'nda yerini alacak.

Yenilenebilir enerji yatırımları ve depolama sistemleri konusunda danışmanlık hizmeti veren şirket, İstanbul Fuar Merkezi'nde 4-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform olan “16. Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı”nın katılımcıları arasında yer alıyor.

Şirketten yapılan açıklamada, "Sektörümüzün değerli temsilcilerini, ürün ve çözümlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilmeleri için katılımcısı olduğumuz 16. Uluslararası SolarEX İstanbul Fuarı'ndaki standımıza davet ediyoruz. Faaliyetlerimizle ilgili bilgi almak isteyen misafirlerimizi, Hall 2, CO8 numaralı standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız." denildi.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: mensis enerji, solarex, ges
Yorumlar
Haber Yazılımı