Sakarya Esnafı IC Holding'ten indirimli Elektrik Alacak
Haber
06 Mart 2015 - Cuma 20:47 Bu haber 2518 kez okundu
 
Sakarya Esnafı IC Holding'ten indirimli Elektrik Alacak
- Haberi
Sakarya Esnafı IC Holding'ten indirimli Elektrik Alacak

Enerjimagazin-Sakarya  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile IC Holding enerji grubu şirketlerinden ETiC Elektrik arasında imzalanan protokol ile esnaf ve sanatkarlara %12 oranında indirimli elektrik kullanma imkanı getirildi. Bu kapsamda Seçkin Otel’de düzenlenen eğitim toplantısına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ve Birliği’ne bağlı il ve ilçelerdeki Oda Başkanları ve Genel Sekreterler ile ETiC Elektrik Satış Müdürü Serkan Günaydın katıldı.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, programda yaptığı konuşmada, “Esnaf ve Sanatkarların elektrik faturalarındaki indirimden en iyi koşullarda faydalanması  amacıyla bu protokolü imzaladık. Tüm esnaflarımıza hayırlı olsun. Bu çerçevede, enerji sektörünün önde gelen Şirketleri’nden  ETiC Elektrik’i tercih ettik” dedi.
ETiC Elektrik Satış Müdürü Serkan Günaydın ise yaptığı konuşmada, IC Holding’in inşaat ve enerji alanındaki yatırımlarından bahsetti.  Perakende elektrik satışı konusunda  SESOB ile bu protokolü imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaydın, “Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyoruz. Elektrik tedarikini ETiC Elektrik’ten alacak üyelere en iyi hizmeti sağlayacağız” dedi. 
Toplantının devamında tüm konuklara elektrik piyasası ve işbirliği protokolünün detayları konusunda bir sunum yapıldı. indirimli elektrik imkanından, sisteme dahil olan ve aylık ortalama minimum 130  TL fatura ödeyen esnaf ve sanatkarlarımızın işyeri ve mesken abonelikleri faydalanabilecek. işbirliği kapsamında; aylık fatura bedelleri 130 TL’nin üzerinde olan esnaf ve sanatkarlar % 12 oranında indirimden yararlanabilecek. indirimden faydalanmak isteyen üyeler, bağlı bulundukları Odalara başvuruda bulunacak. sakarya
Kaynak: Editör:
Etiketler: Sakarya, Esnafı, IC, Holding'ten, indirimli, Elektrik, Alacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı