SMT Enerji'ye Solarex'te Yoğun İlgi
Haber
28 Nisan 2024 - Pazar 17:55 Bu haber 1586 kez okundu
 
SMT Enerji'ye Solarex'te Yoğun İlgi
ENERJİ Haberi
SMT Enerji'ye Solarex'te Yoğun İlgi

4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşmiş olan 16.Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi Teknolojileri & Enerji Depolama Fuarında katılımcı firma olarak yer alan SMT Enerji fuarda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Solarex İstanbul, ülkemizde güneş enerjisi sektöründe öncü bir fuardır. Türkiye’nin güneş enerjisi alanında üretim merkezi olma yolunda büyük adımlar atmasını destekleyen Solarex İstanbul bu yıl 43.758 yerli ve yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, sektör paydaşları ve yatırımcılar arasındaki bağlantıların kurulmasında önemli bir rol üstlendi.

Gaziantep merkezli, şuan Ankara Başkent OSB’de fabrika inşaatı devam eden ve Almanya’da satış ofisi bulunan SMT Enerji, Türkiye’de 7 bölgeye ürün tedariği sağlarken, yurtdışında başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktadır. Firma Ankara’daki fabrika faaliyete geçtiğinde çelik ve alüminyum konstrüksiyonda yıllık üretim kapasitesini 3 katına çıkartarak çalışmalarına devam edecektir.

SMT Enerji faaliyete başladığı ilk günden itibaren yüzlerce arazi ve çatı projesine başarıyla imzasını attı. Firmanın güneş enerjisi sistemlerindeki çalışmaları, özel projelendirmeden ortak projelendirmeye, küçük ölçekten büyük ölçeğe kadar geniş bir faaliyet alanını kapsıyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sürekli iyileşme ve gelişme bilinciyle hareket eden firma ulusal ve uluslararası alandaki fuar faaliyetlerine büyük önem veriyor.

16 yıllık tecrübesiyle, güneş enerjisi sektöründe solar montaj sistemlerinin tasarımını, üretimini, kurulumunu yapan ve coğrafi farklılığı bulunan her bölge için ayrı tasarım ve mühendislik hizmeti veren SMT Enerji, arazi ve çatı sistemlerinde kullanılan son teknoloji ürünlerini alanında uzman ekibiyle fuarda stant ziyareti yapan yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıttı.

Çözüm odaklı yaklaşımı, geniş ürün yelpazesi ve öz kaynakları ile hızla büyüyen yapısı ile dikkat çeken SMT Enerji güneş enerjisi sektöründe ihracat odaklı büyüme hedefleriyle emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: smt enerji, solarex, elektrik, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı