EPiAŞ Genel Kurulu, 22 Mart'ta Yapılacak
Haber
09 Mart 2016 - Çarşamba 23:00 Bu haber 2669 kez okundu
 
EPiAŞ Genel Kurulu, 22 Mart'ta Yapılacak
- Haberi
EPiAŞ Genel Kurulu, 22 Mart'ta Yapılacak

Enerjimagazin-Enerji Piyasaları işletme A.Ş (EPiAŞ) Genel Kurulu, 22 Mart tarihinde yapılacak. Genel Kurul’da yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi de yapılacak.
EPiAŞ tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
"Yönetim Kurulumuzun 23 Şubat 2016 tarihli almış olduğu karar gereği Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 22 Mart 2016 tarihinde, saat: 14:00’da, Büyükdere Caddesi No: 177 Şişli, istanbul adresinde bulunan Wyndham Grand istanbul Levent Otelinde yapılacaktır.
Genel kurul toplantısına bütün pay sahiplerinin, fiziki veya elektronik ortamda, katılma hakkı vardır. Pay sahipleri genel kurul toplantısına bizzat kendileri katılabilecekleri gibi pay sahibi olan veya olmayan üçüncü bir kişiyi de vekil tayin edebilirler. Vekilin birden fazla pay sahibini temsilen oy kullanması da mümkündür. Tüzel kişi pay sahipleri genel kurul toplantısında, kendilerini temsile yetkiyi tevsik eden noter tasdikli imza sirkülerini veyahut aşağıdaki örneğe uygun olarak hazırlanan ve noter tarafından tasdik edilmiş vekâletnameyi ibraz eden gerçek kişiler tarafından temsil olunur. Vekaletnamenin ıslak imzalı aslının ibrazı gereklidir:
fotokopi, faks veya e-posta ile gönderilen vekaletnameler kabul edilmeyecektir. Tüzel kişiler adına vekâlet verenlerin tüzel kişi adına vekâlet verebilecekleri hususunda imza sirküleri ile yetkilendirilmiş olmaları gereklidir. Ayrıca, temsilcilerin hazır bulunanlar listesini imzalayabilmeleri için resmi makamlardan alınmış üzerinde fotoğraf ve vatandaşlık numarası bulunan nüfuz cüzdanı, ehliyet veya pasaport belgelerinden birini göstermeleri zorunludur.
Pay sahipleri, Ticaret Sicil Gazetesinde de ilan edilecek Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, bizzat veya temsilcileri aracılığıyla katılabilecekleri gibi Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) tarafından sağlanan Elektronik Genel Kurul Sistemi (EGKS) üzerinden, güvenli elektronik imzalarını kullanarak bizzat veya temsilcileri aracılığıyla da katılabilirler. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na EGKS üzerinden katılacak pay sahiplerinin öncelikle güvenli elektronik imza sahibi olmaları ve MKK nezdindeki e-MKK Bilgi Portalına kaydolmaları gerekmektedir. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na elektronik ortamda katılmak isteyen pay sahipleri katılım, temsilci tayini, öneride
bulunma, görüş açıklama ve oy kullanmaya ilişkin usul ve esaslar hakkında MKK’nın internet sitesi (www.mkk.com.tr)’den bilgi alabilirler.
Şirketimizin 2015 yılına ait finansal tabloları, yönetim kurulu faaliyet raporu, esas sözleşmede değişiklik yapılmasına dair tadil metni ve diğer bilgi ve belgeler Şirketimizin merkezinde ve kurumsal internet sitesinde (www.epias.com.tr) pay sahiplerinin incelemesine hazır bulundurulacaktır.
Genel Kurul toplantısına fiziken katılmak isteyen pay sahiplerinin toplantı gününde, kimlik kontrollerinin yapılabilmesi için toplantı saatinden en az bir saat önce toplantı yerine teşrifleri rica olunur." Olağan Genel Kurul Toplantı Gündemi Vekaletname Örneği EPiAŞ Esas Sözleşme Tadil Metni Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 31.12.2015 Tarihi itibariyle Mali Tablolar Olağan Genel Kurul  yönetim kurulu faaliyet raporu (7.47 MB)Toplantısına Katılabilecekler Listesi Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.
Kaynak: Editör:
Etiketler: EPiAŞ, Genel, Kurulu,, 22, Mart'ta, Yapılacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı