TEİAŞ Mobil AKADEMİ Uygulaması Hayata Geçirildi
Haber
19 Ocak 2024 - Cuma 19:48 Bu haber 6466 kez okundu
 
TEİAŞ Mobil AKADEMİ Uygulaması Hayata Geçirildi
ELEKTRİK Haberi
TEİAŞ Mobil AKADEMİ Uygulaması Hayata Geçirildi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, 2020 yılının Ekim ayında hizmete sunduğu TEİAŞ AKADEMİ’de yayınlanan tüm eğitimlere, zamandan ve mekandan bağımsız erişim sağlanması amacıyla “TEİAŞ Mobil AKADEMİ” uygulamasını hayata geçirdi.

TEİAŞ personelinin teknolojik gelişmelere ve yeni çağın gereksinimlerine uygun zengin içerikli eğitimlere erişimine imkan sağlayacak, mesleki ve kişisel olarak gelişiminin devamlılığı amacıyla, Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanlığının bünyesinde uzaktan eğitim platformu TEİAŞ AKADEMİ, 01 Ekim 2020 tarihinde hayata geçirilmişti. TEİAŞ AKADEMİ, sürekli gelişerek ve değişerek 19 bin personelin gelişimine katkı sağlama yolunda emin adımlarla ilerliyor. Farklı kategorilerde yaklaşık 9 bin adet güncel, trend, yeni çağın gereksinimlerine uygun, personelin sürekli ve özgürce gelişimini desteklemek üzere hazırlanan e-katalog eğitimleri de platformun içerisinde yer alıyor.

“Bilgiye ve yeniliğe açılan kapınız TEİAŞ AKADEMİ” sloganıyla bugüne kadar 100’e yakın eğitim ile yaklaşık 270 bin kullanıcıya ulaşan TEİAŞ AKADEMİ’de yayınlanan tüm eğitimlere zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın erişim sağlanması amacıyla “TEİAŞ Mobil AKADEMİ” uygulaması da çalışanların hizmetine sunuldu.

TEİAŞ AKADEMİ, dünyada İnsan kaynakları ve eğitim alanında Oscar ödülleri olarak nitelendirilen dünyanın en prestijli organizasyonlarından Brandon Hall’un düzenlediği 2023 yılı Eğitim ve Teknoloji Ödüllerinde “Öğrenme Teknolojisi Uygulamasında En İyi İlerleme” kategorisinde Gümüş, “Öğrenme Yönetimi Teknolojisinde En İyi İlerleme” kategorisinde ise Altın ödül alarak çalışanlarını gururlandırmıştı.

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: teiaş mobil akademi, enerji, elektrik
Yorumlar
Haber Yazılımı