TEDAŞ Yasta: Can Çakmak Hayatını Kaybetti
Haber
17 Ekim 2023 - Salı 11:56 Bu haber 9761 kez okundu
 
TEDAŞ Yasta: Can Çakmak Hayatını Kaybetti
GÜNDEM Haberi
TEDAŞ Yasta: Can Çakmak Hayatını Kaybetti

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) önceki Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Can ÇAKMAK, hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan ÇAKMAK'ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Çakmak'ın vefatı, ailesini ve TEDAŞ çalışanlarını yasa boğdu.

Pazar günü akşam saatlerinde tedavi görmekte olduğu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden ÇAKMAK için Karşıyaka Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ÇAKMAK'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, TEDAŞ'ın üst düzey yöneticileri ve çok sayıda TEDAŞ çalışanı katıldı. ÇAKMAK, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.

1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünden mezun olan ÇAKMAK, kariyerine Türkiye Elektrik Kurumu'nda (TEK) mühendis olarak başladı. 1995 yılına kadar bu görevi sürdüren ÇAKMAK, 1995-1996 yılları arasında TEK Vakfında görev yaptı. 1996-2007 yılıları arasında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TAI) çeşitli görevlerde bulunan ÇAKMAK, 2007 -2008 yılları arasında ise GelişimPark'ta IT danışmanı olarak görev yaptı.

2008 yılında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Müdürlüğünde mühendis olarak göreve başlayan ÇAKMAK, burada "Programcı, şef, müdür yardımcısı ve müdür" unvanları ile görev yaptıktan sonra, 2017 yılında TEDAŞ Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevine getirildi. 2021 yılına kadar Daire Başkanlığı görevini sürdüren ÇAKMAK, 2021 yılından bu yana Müşavirlik görevinde bulunuyordu.

Evli ve iki çocuk babası olan ÇAKMAK, iyi derecede ingilizce biliyordu.

www.enerjimagazin.com ailesi olarak, Can ÇAKMAK'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve TEDAŞ camiasına başsağlığı dileriz.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: can çakmak, tedaş, elektrik, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı