KCETAŞ İle Tes-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Haber
16 Şubat 2024 - Cuma 17:27 Bu haber 3528 kez okundu
 
KCETAŞ İle Tes-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
GÜNDEM Haberi
KCETAŞ İle Tes-İş Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) ile Tes-İş Sendikası arasında devam eden müzakereler anlaşma ile sonuçlandı.
16. Dönem Toplu İş Sözleşmesi için 14 Şubat 2024 tarihinde Kayseri’de imza töreni düzenlendi. Törene KCETAŞ çalışanlarının yanı sıra, Tes-İş Sendikamsı Genel Başkanı İrfan KABALOĞLU, Toplu İş Sözleşmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin ÖZİL, Kayseri Tes-İş Şube Başkanı Hasan AYDIN, Kayseri Tes-İş Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve işyeri temsilcileri ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet ATASOY, Melikgazi ve Kocasinan Belediye Başkanları ve şirket yetkilileri katıldı.
İmza töreninde bir konuşma yapan Genel Başkan İrfan KABALOĞLU, işveren tarafı ve sendikanın anlaşması sonucu imzalanan toplu iş sözleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sözleşmenin hazırlanması sürecinde emeği geçenlere de teşekkür eden Kabaloğlu, sözleşmenin KCETAŞ çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: kcetaş, tesiş, toplu iş sözleşmesi
Yorumlar
Haber Yazılımı