Enerji Sektörü Haberde Zirveye Oturdu
Haber
17 Temmuz 2014 - Perşembe 09:42 Bu haber 2992 kez okundu
 
Enerji Sektörü Haberde Zirveye Oturdu
- Haberi
Enerji Sektörü Haberde Zirveye Oturdu

Enerjimagazin-Yazılı basında altı ay boyunca toplam 125 bini aşan haber adediyle en çok enerji sektörü haberleri yayınlandığı ortaya çıktı.
Medya takip ajansı Interpress'in, 2014 yılı ilk yarısını kapsayan araştırmasında ekonomi de en çok haber olan sektörler belirlendi. Interpress'in 2014 yılı ilk altı aylık dönemini kapsayan araştırması sonucunda ekonomi sayfalarında en çok enerji sektörünün haberlerinin yer aldığı ortaya çıktı. Toplam 125.652 haberi yayınlanan enerji sektörünü, 110.806 haberle turizm, 98.973 haberle de finans sektörünün izlediği saptandı. Aynı incelemeye göre, gıda ve inşaat sektörlerinin ilk beş sıra içinde yer aldığı tespit edildi.
2014 yılbaşından bu yana yayınlanan ve 20 milyona yaklaşan ekonomi haberini kapsayan Interpress'in incelemesinde, ilk sırada yer alan enerji sektörünün lokomotifi konumundaki akaryakıt firmalarının 31 binden fazla haberde yer aldığı saptandı. ikinci sırada yer alan turizm sektörünün içinde otellerin 97 binden fazla haberle öne çıktığı belirlendi. Bu yıl ekonomi sayfalarında üçüncü sırada yer alan finans sektöründe ise banka haberlerinin toplamda 72 bin sınırını aştığı ortaya çıktı. hergünmedya
Kaynak: Editör:
Etiketler: Enerji, Sektörü, Haberde, Zirveye, Oturdu,
Yorumlar
Haber Yazılımı