İngiliz Büyükelçi Edward Oakden'e IKAR Holdings'te Önemli Görevler
Haber
24 Temmuz 2023 - Pazartesi 18:45 Bu haber 8518 kez okundu
 
İngiliz Büyükelçi Edward Oakden'e IKAR Holdings'te Önemli Görevler
GÜNDEM Haberi
İngiliz Büyükelçi Edward Oakden'e IKAR Holdings'te Önemli Görevler

İngiliz Büyükelçi Edward Oakden, IKAR Arabistan İngiliz-Suudi Yatırım Grubu'nun yeni Başkanı olarak atandı. Oekden bu görevine ilave olarak, IKAR Holdings'te Yönetim Kurulu üyesi ve İKONIC Üniversitesi Mütevelli Heyeti'nde de görev yapacak.
Birleşik Krallık Diplomatı olarak kayda değer bir kariyere sahip Büyükelçi Oakden, 3 Kasım 1959'da dünyaya geldi. Repton School, Trinity College ve Cambridge gibi okullarda eğitim gördü. Evli ve 3 çocuk babası olan Oakden, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün ve Tunus'ta büyükelçilik görevlerinde bulundu. Görev yaptığı ülkelerdeki diplomatik yeteneği ve örnek hizmetiyle övgüler kazandı.
IKAR Holding'ten konuya ilişkin yapılan açıklamada "İngiltere'nin en iyi diplomatlarından birisi olan Büyükelçi Edward Oakden’in, Terörle Mücadele Başkanı, Dışişleri Bakanlığı'nda Ortadoğu Başkanı ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Yöneticisi olarak gerçekleştirdiği görevlerdeki performansı, profesyonel başarı örneğidir. Diplomatik ilişkilerdeki engin deneyimi şüphesiz Suudi Arabistan, GCC ve Avrupa arasındaki ikili iş ilişkilerini geliştirmede ve IKAR Grubu içinde yeni bir iş birlikçi refah dönemini teşvik etmede paha biçilemez olacaktır." denildi.

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: Mario Diel, İngiliz, Büyükelçi, Edward Oakden, IKAR Holdings, Sertan Ayçiç
Yorumlar
Haber Yazılımı