Pro-Per Enerji Türkiye’deki Başarısını 
ABD’ye Taşıyor
Haber
15 Mart 2023 - Çarşamba 12:25 Bu haber 6344 kez okundu
 
Pro-Per Enerji Türkiye’deki Başarısını 
ABD’ye Taşıyor
ENERJİ Haberi
Pro-Per Enerji Türkiye’deki Başarısını 
ABD’ye Taşıyor

Enerji ve elektrik üretim sektörlerinde müşterilerine bakım, onarım, işletme gibi alanlarda hizmet veren Pro-Per Enerji, ABD’li enerji şirketi Baseload’ın ortaklığıyla Global Energy Services Alliance (GESA) isimli bir şirket kurdu. Pro-Per Enerji, yeni kurulan şirket ile Amerika pazarında da liderliğe oynayan global bir marka olma yolunda adım adım ilerlemeyi hedefliyor.

Türkiye’de faaliyetlerine başlayıp kısa bir zamanda dünyanın en önemli projelerine imza atan Pro-Per Enerji, Türkiye’deki başarısını ABD’ye taşıyor. Pro-Per, bu amaçla ABD’de Global Energy Services Alliance (GESA) isimli bir şirket kurdu. ABD’li jeneratör bakım hizmetleri veren Baseload Power ile ortak bir girişim olarak kurulan GESA vasıtasıyla Pro-Per Enerji, Amerika pazarında da liderliğe oynayan global bir marka olma yolunda adım adım ilerlemeyi hedefliyor.

Enerji ve güç üretimi sektörlerine tüm hizmet ihtiyaçları için tek durak noktası sağlamak amacıyla kurulan GESA, doğal gaz, hidroelektrik ve güneş santralleri konusundaki kapsamlı uzmanlığı, gaz, buhar, hidro türbinlerde dünya standartlarında yetkinlikleri, jeneratörlerde üst düzey bakım ve onarım yetenekleriyle dünya çapında hizmet veriyor. GESA, 4 bölgesel ofis, bir servis atölyesi, ayrıca Pro-Per ve Baseload’daki iş gücü kapasitesiyle birlikte toplam 600 çalışanıyla tüm dünyada faaliyet gösteriyor.

Kuruluşunun ilk altı ayında Amerikan pazarına hızla giriş yapan GESA, toplam 11 türbin kurulumunu tamamlayan bunun yanında ABD, Meksika ve Peru’da 8 bakım proje gerçekleştirdi. 2023’de şimdiden daha da büyük projelere dahil olmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

GESA çözümleri WTUI 2023 Fuarında…

GESA, ‘AERODERIVATIVE’ türbin teknolojisini kullanan ve özellikle General Electric şirketinin LM serisi türbinlerine sahip olan şirketlerin ilgi gösterdiği WTUI Konferansına katılarak yenilikçi çözümlerini sergileyecek. Konferans, 12-15 Mart tarihleri arasında San Diego'da yapılıyor. Dünyanın en büyük aeroderivatif kullanıcı grubu haline gelen WTUI, türbin sahibi firmalar içinde niş bir kitleyi buluşturuyor.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: proper enerji, elektrik, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı