Zebra Elektronik Uçtan Uca E-Mobilite Çözümleri ile Petroleum İstanbul’da
Haber
14 Mart 2023 - Salı 13:20 Bu haber 6397 kez okundu
 
Zebra Elektronik Uçtan Uca E-Mobilite Çözümleri ile Petroleum İstanbul’da
ENERJİ Haberi
Zebra Elektronik Uçtan Uca E-Mobilite Çözümleri ile Petroleum İstanbul’da

Uçtan Uca E-Mobilite Çözümleri çözümleri alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Zebra Elektronik, 16-17-18 Mart 2023 tarihlerinde Petroleum Istanbul Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı’na katılacak.

Elektrikli araç şarj ekosistemine sunmuş olduğu donanım ve yazılım çözümleri ile faaliyetlerini sürdüren Zebra Elektronik Petroleum İstanbul’da yerini aldı. Birçok ulusal ve uluslararası firmanın katılacağı fuarda, sıfır emisyon, sıfır karbon ile enerji ve otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren elektrikli araçlar için ayrılan özel alanda Zebra Elektronik geliştirdiği yeni ürünler ve teknolojiler ile farklılığını hissettirecek.

Zebra Elektronik, sunmuş olduğu uçtan uca e-mobilite çözümleri ile teknolojik ve çevre dostu şarj altyapısının oluşumuna katkı sağlayarak, elektrikli araç sürüş ve kullanım oranının artmasını hedeflemektedir.

Zebra Elektronik Petroleum İstanbul’da yeni ürünlerini tanıtacak.

E-Mobilite çözümleri alanında birçok ilki gerçekleştiren Zebra Elektronik, Petroleum Istanbul Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı’nda; AC, DC (Hızlı) şarj ünitelerini ve Ezoperator Şarj Ağı Yönetim Yazılım platformunu tanıtacak. Yenilikçi, teknolojik güvenilirlik, verimlilik, ultra hızlı şarj ve çevreci özellikleriyle öne plana çıkacak ürünler katılımcıların ve davetlilerin ilgisini çekecek.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: zebra elektronik, petroleum
Yorumlar
Haber Yazılımı