MMG'den Ankara Çıkarması

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Bülent Şen, beraberindeki bir heyetle birlikte 6. EURITECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi hazırlıkları kapsamında başkent Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

Şen'in başkanlığındaki MMG Heyeti, "Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Zekeriya Çoştu ve Dr. Çetin Ali Dönmez, Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı İhsan Kaya, İLBANK Genel Müdür Yardımcıları Salih Yılmaz ve Onuray Gözütok, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ve Yapay Zeka Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Serhan Koyuncugil"i ziyaret ederek, 6. EURİTECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi hazırlıkları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan EURITECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi, kamunun önde gelen kurumlarını, alanında başarılı firmaları, özel girişimcileri, teknoparkları, teknoloji üreticilerini, enerjinin her alanında üretici ve teknoloji geliştiricilerini, yatırımcıları, icat ve buluşlarıyla dünyaya isimlerini duyuran genç üniversiteli ve liselileri, akademisyenleri ve mesleklerinde başarılı mimarları ve mühendisleri bir araya getirecek.