MMG Genel Başkanı Bülent Şen ICCI 2023'e Konuşmacı Olarak Katılacak
Haber
21 Mayıs 2023 - Pazar 09:57 Bu haber 7332 kez okundu
 
MMG Genel Başkanı Bülent Şen ICCI 2023'e Konuşmacı Olarak Katılacak
ENERJİ Haberi
MMG Genel Başkanı Bülent Şen ICCI 2023'e Konuşmacı Olarak Katılacak

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, 25 Mayıs 2023 tarihinde saat 16.00’da, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Enerjide Dönüşüm konulu MÜSİAD Özel Oturumuna konuşmacı olarak katılacak.

Enerjinin devleri, 24-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük uluslararası enerji fuarı olan, enerjimagazin.com'un da medya sponsorları arasında yer aldığı ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansında bir araya gelecek.

3 gün boyunca 4 salonda 40’a yakın oturumun gerçekleştirileceği ICCI 2023’e İtalya, Almanya, Rusya, Çin, Hindistan, İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Danimarka, İngiltere, Fransa, Avusturya, İspanya, Danimarka, Kazakistan, Azerbaycan, Finlandiya, İran ve Güney Kore’den firmalar ve üst düzey konuklar katılacak. Enerji Sektörünün Uluslararası ilk ve en büyük etkinliği olan, enerjimagazin.com'un da medya sponsorları arasında yer aldığı ICCI 2023 Fuar ve Konferansı, her yıl olduğu gibi yerli firmaların yurt dışı ile bağlantılar kurmasına, yabancı firmaların ise Türkiye pazarında yer almasına katkıda bulunmaya devam edecek.

Bu yıl 27’ncisi düzenlenecek olan ICCI Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, enerji değer zincirinin tüm unsurlarının temsil edildiği nitelikli bir konferans programı ve fuarı hayata geçirirken, fuarın ikinci gününde kırmızı salonda saat 16.00’da MÜSİAD Özel oturumu gerçekleştirilecek. Enerjide Dönüşüm konulu oturmun moderatörlüğünü MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş yapacak. Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen'de oturumun konuşmacıları arasında yer alacak.

MMG'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Bülent Şen, 25 Mayıs 2023 tarihinde saat 16:00’da Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda (ICCI-2023) enerjiyi konuşacak. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan konferansa katılımlarınızı bekleriz." denildi.

Resim

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: bülent şen, mmg, icci, müsiad
Yorumlar
Haber Yazılımı