Enerji Bakanlığı 25 Sözleşmeli Personel Alacak
Haber
26 Şubat 2023 - Pazar 11:29 Bu haber 11963 kez okundu
 
Enerji Bakanlığı 25 Sözleşmeli Personel Alacak
GÜNDEM Haberi
Enerji Bakanlığı 25 Sözleşmeli Personel Alacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek amacıyla, 16 (on altı) Destek Personeli, 3 (üç) Teknisyen ve 6 (altı) Büro Personeli olmak üzere toplam 25 (yirmi beş) sözleşmeli personel alınacak.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu sözleşmeli personel alımında yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınacak.

Başvurular 01.03.2023 tarihinde saat: 9.30’da başlayıp 15.03.2023 tarihinde saat: 23.59’da sona erecek. Adaylar; başvurularını e-Devlet üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden e-Devlet şifresi ile elektronik ortamda yapacak.

Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacak olup şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, adayların KPSS (B) grubu puanı esas alınacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıraya konulmak suretiyle, asil olarak atanmaya hak kazanan adaylar ve asil sayısının iki katı kadar da yedek aday belirlenecek. Puan sıralaması sonucunda puanların eşit olması halinde diploma notu yüksek olan adaya, diploma notunun da eşit olması halinde ise doğum tarihi önce olan adaya öncelik tanınacak.

Detaylar İçin Tıklayınız

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: sözleşmeli personel, enerji, elektrik, teknisyen
Yorumlar
Haber Yazılımı