Ali Erman Aytaç Uludağ Elektrik'e Veda Etti
Haber
13 Ağustos 2023 - Pazar 01:01 Bu haber 23279 kez okundu
 
Ali Erman Aytaç Uludağ Elektrik'e Veda Etti
GÜNDEM Haberi
Ali Erman Aytaç Uludağ Elektrik'e Veda Etti

2014 yılından bu yana Uludağ Elektrik Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ali Erman Aytaç, görevinden ayrıldı.

Aytaç için Bursa Almira Otel'de veda yemeği düzenlendi. Yemekte duygu dolu bir konuşma yapan Aytaç, "Bu ekibin bir parçası olmaktan hep gurur duydum ve bu hep böyle kalacak. İstemeden de olsa yaşanmış kırgınlıklar, mesai saatlerini aşan fedakar çalışmalarınız için sizlerden ve değerli ailelerinizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim de bir hakkım varsa sizlere helal olsun. Yolunuz bahtınız açık olsun. Başarılarınızı büyük bir gururla izlemeye devam edeceğim. En yakınlara veda etmek çok zordur. Sizler de benim yakınlarım oldunuz, ailem oldunuz. Sizleri çok sevdim ve seveceğim. Ayrılık da sevdaya dair ve her son yepyeni başlangıçlara gebe. Bu yeni başlangıçların da hepimize harika kapılar açmasını diliyorum. Hoşçakalın..." ifadeleriyle Uludağ Elektrik'e veda etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden de bir veda mesajı yayımlayan Aytaç, "Büyük bir gururla 9 sene boyunca birlikte hizmet verdiğimiz kıymetli çalışma arkadaşlarıma, hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen hissedarlarımıza ve temsilcilerine, şehirlerimiz için büyük bir adanmışlıkla çalışan sayın kamu idarecilerimize, yenilikçi projelere imza attığımız iş ortaklarımıza, sevgili basın mensuplarımıza, beraberce toplumun her kesimine dokunmaya çalıştığımız STK'larımıza ve en değerli varlığımız, bizlere her zaman sınırlarımızı zorlama, daha iyisine ulaşma ilhamı veren müşterilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki vardınız, varsınız. Hoşçakal Uludağ Elektrik ..." ifadelerini kullandı.

www.enerjimagazin.com ailesi olarak Uludağ Elektrik Genel Müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca medya grubumuzla yakın ilişki içerisinde olan Aytaç'a yeni görevinde de üstün başarılar diliyoruz.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: Ali, Erman, Aytaç, Uludağ, Elektrik'e, Veda, Etti, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı