Zorlu Enerji'ye Uluslararası iş Güvenliği Ödülü
Haber
01 Mayıs 2021 - Cumartesi 12:51 Bu haber 32492 kez okundu
 
Zorlu Enerji'ye Uluslararası iş Güvenliği Ödülü
DOĞAL GAZ Haberi
Zorlu Enerji'ye Uluslararası iş Güvenliği Ödülü

Enerjimagazin- Geleceğin enerji şirketi olma vizyonuyla faaliyetlerine devam eden Zorlu Enerji, British Safety Council tarafından düzenlenen 63. Uluslararası iş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards)  organizasyonunda ödül almaya layık görüldü.
Çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini yüksek öncelikli konuları  arasında tutan Zorlu Enerji, British Safety Council tarafından bu yıl 63. kez düzenlenen Uluslararası iş Güvenliği Ödülü'nü (International Safety Awards) aldı. Türkiye'den 100'ü aşkın kurumun değerlendirildiği  ve sadece 15'inin ödüllendirildiği firmaların arasında yer alan Zorlu Enerji, aldığı bu ödül ile iş sağlığı ve güvenliği konusundaki  başarılarını "Uluslararası iş Güvenliği Ödülü'yle tescillemiş oldu.
Zorlu Enerji, iş Sağlığı Güvenliği (iSG) sektörünün ilk ve en  prestijli ödülü olan "Uluslararası iş Güvenliği Ödülü"nü  iSG konusunu  kurum kültürü olarak ele alması ile iSG hedefleri ve riskleri kontrol  altına alma konularındaki uygulamaları ile almaya hak kazandı.
Ulusal mevzuat ve yükümlülüklerin ötesinde hareket ediyor
Kuruluşundan bu yana iSG alanında yürüttüğü politikalarını, tüm  çalışanlarının katılımını esas alarak hayata geçiren Zorlu Enerji,  yüklenicilerinden müşterilerine ve müteahhitlerine kadar tüm  paydaşlarını ve çalışanlarını iSG konusunda bilinçlendiriyor ve  eğitimlerle destekliyor. ilgili yönetmelikler doğrultusunda,  çalışanlarına işe başlamalarını takiben zorunlu iSG eğitimleri veren Zorlu Enerji, 2020 yılında 1.939 çalışanına, toplam 9 bin 578 saat iş  sağlığı ve güvenliği eğitimi sağladı. iş Sağlığı ve Güvenliği
Politikasını tüm çalışanlarının katılımını esas alarak hayata geçiren Zorlu Enerji, iş birliği yaptığı yüklenici çalışanlarının tamamına da iSG eğitimi vererek, iş Sağlığı ve Güvenliği Politikası kapsamında  ulusal mevzuat ve yükümlülüklerin ötesinde hareket ediyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Zorlu, Enerji'ye, Uluslararası, iş, Güvenliği, Ödülü,
Yorumlar
Haber Yazılımı