Verimli Projeler Zirvede Ödül Alacak
Haber
02 Ekim 2022 - Pazar 11:05 Bu haber 10897 kez okundu
 
Verimli Projeler Zirvede Ödül Alacak
GÜNDEM Haberi
Verimli Projeler Zirvede Ödül Alacak

Üretim süreçlerinde verimlilik sağlayan projelerin duyurulması ve bu alanda farkındalık oluşturulması amacıyla ST Endüstri Zirveleri kapsamında düzenlenecek Verimlilik Ödülleri organizasyonu 4-6 Ekim’de Tuzla’da gerçekleşecek.

Düzenlenecek organizasyonda verimliliği artırıcı yatırım yapan fabrikalar ve projeyi hayata geçiren firmalar ödüllerini alacak. Farklı sektörlerde hayata geçirilmiş verimlilik uygulamalarının sahneye taşınacağı organizasyon, ST Endüstri Zirveleri kapsamında 3 gün boyunca devam edecek.

70 PROJE ÖDÜL ALACAK

Hangi firma, hangi sektörde, verimliliği artıran nasıl bir proje uygulamış ve sonuçları ne olmuş sorularının yanıtı, Zirveler kapsamında bu yıl 1.Verimlilik Ödülleri organizasyonunda yanıt bulacak.

Toplam 70 projenin yer aldığı 1.Verimlilik Ödülleri’nde enerji verimliliğinden, robotlu üretime, dijitalleşmeden proses uygulamalarına kadar fabrikalarda verimlilik sağlamış farklı projeler sahnede konuşulacak.

Uygulanmış ve şu an kullanımda olan projelerin ödül alacağı 1.Verimlilik Ödülleri’nde ziyaretçiler farklı projeleri dinleme imkanı bulacak.

4 ZİRVE KAPSAMINDA GERÇEKLEŞECEK

Bu yıl verimlilik temasıyla gerçekleşecek olan; Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi, Robot Yatırımları Zirvesi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Proses Zirvesi’nde panel alanlarında projeler konuşulacak, standlarda uygulama örnekleri sergilenecek.

Hafta içi 4-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Tuzla Viaport Marina fuar alanında gerçekleşecek 4 zirveyi, ziyaretçiler aynı alan içerisinde hem ücretsiz ziyaret edebilecek hem de panel programları ve ödül törenini izleyebilecekler.

Bu yıl ilki düzenlenecek Verimlilik Ödülleri geleneksek hale getirilecek ve her yıl düzenlenmeye devam edecek.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: endüstri zirvesi, tuzla, verimlilik, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı