TEiAŞ 111 Teknisyen Alımı için Mülakata Girecek isimleri ve Tarihi Açıkladı
Haber
21 Şubat 2017 - Salı 15:37 Bu haber 2700 kez okundu
 
TEiAŞ 111 Teknisyen Alımı için Mülakata Girecek isimleri ve Tarihi Açıkladı
- Haberi
TEiAŞ 111 Teknisyen Alımı için Mülakata Girecek isimleri ve Tarihi Açıkladı

Enerjimagazin-Türkiye Elektrik iletim A.Ş (TEiAŞ) Genel Müdürlüğü, 111 Teknisyen alımı için yapılacak mülakat tarihlerini ve mülakata katılacak isimleri açıkladı. Türkiye Elektrik iletim A.Ş (TEiAŞ) taşra teşkilatının 4857 sayılı iş Kanunu’na tabi daimi işçi statüsünde 98 Elektrik ve 13 Elektronik olmak üzere toplam 111 Teknisyen ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılacak olan mülakat sınavları için isimleri Türkiye iş Kurumunca TEiAŞ Genel Müdürlüğüne bildirilen adayların sözlü/mülakat sınavına girecekleri tarih ve saatler açıklandı. Buna göre, Mülakat sınavı 18-19 Şubat tarihlerinde TEiAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılacak. TEiAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, 111 Teknisyen alımı için yapılacak mülakata 755 kişi katılacak. Mülakat sınavına geliş, gidiş ve diğer masraflar adaylara ait olacak. Adayların sınava gelirken aşağıda istenilen belgelerle birlikte müracaat edilmesi gerekiyor:
1- a) KPSS Puanına Göre Listeye Girenler için KPSS Sonuç Belgesi
b) Öncelikli Olarak Listeye Girenler için Öncelik Durumunu Gösterir Belge (Aslı ve Fotokopisi)
* Kamuda Daimi işçi Olarak Çalışırken Ayrılan Adayların Daha Önce Çalıştıkları Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Aldıkları Belge,
* Terörle Mücadelede Başarı Belgesi Alan Adaylar için Komutanlıklarca Verilen Takdir Belgesi.
2- Lise Diploması (Aslı ve Fotokopisi)
3- Nüfus Cüzdanı (Aslı ve Fotokopisi)
4- 2 Adet Fotoğraf (1 Tanesi Aday Tarafından iş Talep Formuna Yapıştırılacak, Diğerinin Arkasına Adayın Adı-Soyadı Yazılacak.)
5- iş Talep Formu (www.teias.gov.tr adresindeki duyurular kısmında yer alan ve online olarak doldurulması gereken bu form için tarayıcınızın internet explorer olması gerekmektedir. T.C Kimlik Numarası ve Anne Adıyla sisteme giriş yapılmaktadır. Ardından "Başvuru Yap" butonuna tıklanmalı ve çıkan form eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulmalıdır. Ardından "kaydet" butonuyla başvuru kaydedilmelidir. Başvuru tamamlandı ise ekrana "Başvurunuz başarıyla oluşturuldu" yazısı gelecektir. Ekranda yer alan "Başvurumu göster" butonuna basılarak başvurunun çıktısı alınmalı ve çıktısı alınan bu form imzalanmalıdır. iş Talep Formunun online olarak doldurulması işlemi her ihtimale karşı son güne bırakılmamalıdır. Form doldurulurken karşılaşılacak sorunlar için 0(312) 203 82 45 no.lu telefon aranmalıdır.) (Eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecek olup belgelerin asıllarıyla birlikte fotokopilerinin de mutlaka bulunması gerekmektedir.)
Aşağıda belirtilen bölümlerin dışındaki bölümlerden mezun olan adaylar sınava kesinlikle alınmayacak olup, adayların diplomalarını sınava gelirken mutlaka getirmeleri gerekecek. (Aslı ve Fotokopisi) "1) ELEKTRONiK TEKNiSYENLERi iÇiN:
Lise ve Dengi Okulların:
1)Elektronik bölümü mezunu olmak,
2)Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümünün:
a-Haberleşme Sistemleri
b-Otomasyon Sistemleri alt dallarından birinden mezun olmak.
2) ELEKTRiK TEKNiSYENLERi iÇiN:
Lise ve Dengi Okulların:
1)Elektrik bölümü mezunu olmak,
2)Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümünün:
a- Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü
b-Yüksek Gerilim Sistemleri
c- Endüstriyel Bakım Onarım alt dallarından birinden mezun olmak." Mülakat Sınavına Katılacak isimler ve Tarihleri için Tıklayınız Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.
Kaynak: Editör:
Etiketler: TEiAŞ, 111, Teknisyen, Alımı, için, Mülakata, Girecek, isimleri, ve, Tarihi, Açıkladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı