TEDAŞ’ın Destek Hizmetleri Adnan Baloğlu’na Emanet
Haber
19 Şubat 2022 - Cumartesi 22:55 Bu haber 20269 kez okundu
 
TEDAŞ’ın Destek Hizmetleri Adnan Baloğlu’na Emanet
GÜNDEM Haberi
TEDAŞ’ın Destek Hizmetleri Adnan Baloğlu’na Emanet

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine Adnan Baloğlu atandı. 

1968 Yılında Kırşehir'de dünyaya gelen Baloğlu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Tarih Coğrafya Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi - Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

1994 Yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Metropol İmar A.Ş'de Satın Alma Müdürü olarak göreve başlayan Baloğlu, 1997 yılına kadar bu görevini sürdürdü. Baloğlu, 1997-2001 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı'nda öğretmen olarak görev yaptı.

2001-2009 Yılları arasında Mamak Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapan Baloğlu, 2001 yılında Keçiören Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak göreve başladı. Baloğlu, 2021 yılına kadar Keçiören Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürü, Danışman ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2021 Yılında TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde göreve başlayan Baloğlu, TEDAŞ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine atandı.

www.enerjimagazin.com ailesi olarak TEDAŞ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine atanan Adnan Baloğlu'na görevinde başarılar dileriz.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: TEDAŞ, Adnan Baloğlu,
Yorumlar
Haber Yazılımı