TEDAŞ Basın Müşaviri Atilla Kaya'nın Mutlu Günü
Haber
14 Haziran 2023 - Çarşamba 13:09 Bu haber 10902 kez okundu
 
TEDAŞ Basın Müşaviri Atilla Kaya'nın Mutlu Günü
GÜNDEM Haberi
TEDAŞ Basın Müşaviri Atilla Kaya'nın Mutlu Günü

Spor, sanat ve siyaset dünyası ile enerji sektörünün yakından tanıdığı TEDAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla KAYA'nın dokuz yaşındaki oğlu Rüzgar KAYA, "15. Okullar Arası Satranç Turnuvası"nda üçüncü sınıflar kategorisinde İstanbul İl Şampiyonu oldu.

Okyanus Koleji Bahçeşehir Kampüsünde 10 Haziran Pazar günü düzenlenen turnuvada 7 kategoride 105 sporcu yarıştı. Üçüncü sınıflar kategorisinde yarışan Rüzgar KAYA, oynadığı 5 maçın tamamında rakiplerini mağlup ederek İstanbul İl Şampiyonu oldu.

Şampiyon KAYA için Ataşehir Okyanus Kolejinde tören düzenlendi. KAYA, düzenlenen törenle kupasını ve madalyasını Okul Müdürü Kübra DOĞAN'ın elinden alırken yaşadığı mutluluk gözlerden kaçmadı. Kendisi şampiyon olurken aynı zamanda okuluna da şampiyonluk kupası kazandıran KAYA'ya, Okul Müdürü Kübra DOĞAN tarafından "Masaüstü Elektronik Dijital Satranç Saati" hediye edildi.

Şampiyonluk mutluluğunu tören sonrası arkadaşları ve sınıf öğretmeni Burak BULUT ile paylaşan KAYA, "Bu şampiyonluğu kazanmaktan ve okuluma şampiyonluk kupası getirmekten dolayı çok mutluyum. Bu şampiyona için çok hazırlandım ve bu şampiyonluğu çok istedim. Bu başarıya ulşmamda her zaman yanımda olan destek veren canım abime, anne ve babama, okul müdürümüze, ayrıca her zaman beni cesaretlendiren ve güvenen sınıf öğretmenim Bruka BULUT ile tüm satranç öğretmenlerime teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: Rüzgar Kaya, Atilla Kaya, TEDAŞ
Yorumlar
Haber Yazılımı