Mensis Enerji SEDAŞ ve SEPAŞ'ın Satışında Danışmanlık Hizmeti Verdi
Haber
10 Ağustos 2022 - Çarşamba 21:27 Bu haber 10143 kez okundu
 
Mensis Enerji SEDAŞ ve SEPAŞ'ın Satışında Danışmanlık Hizmeti Verdi
ELEKTRİK Haberi
Mensis Enerji SEDAŞ ve SEPAŞ'ın Satışında Danışmanlık Hizmeti Verdi

Enerji yatırımı ve danışmanlığı alanlarında başarılı ve inovatif iş modelleri geliştiren, odaklandığı iş alanlarında müşterileri için sürdürülebilir büyüme sağlayan Mensis Enerji, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.’yi (SEPAŞ) bünyesinde bulunduran AKCEZ Enerji Yatırımları’nın yüzde 50’sini CEZ Group’dan satın almak üzere sözleşme imzalayan Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye teknik, finansal ve tarife analizleri konularında danışmanlık hizmeti verdi.

Torunlar Grubu, geçtiğimiz hafta Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.’yi bünyesinde bulunduran AKCEZ Enerji Yatırımları’nın yüzde 50’sini CEZ Group’dan satın almak üzere anlaştığını duyurmuştu.

Mensis Enerji, bir yılı aşkın süredir devam eden rekabetçi satış sürecinde Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye teknik, finansal ve tarife analizleri konularında danışmanlık hizmetleri verdiğini açıkladı.

Mensis Enerji’den konuya ilişkin yapılan açıklamada “Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin CEZ Grup ve Akkök Holding A.Ş’ye ait AKCEZ Enerji A.Ş’nin 50 oranındaki hisselerini devralmalarına ilişkin sözleşme imzalanmıştır. Bu ortaklığın ülkemiz ve Enerji sektörü bakımından hayırlı olmasını temenni ediyoruz

Mensis Enerji olarak, bu başarılı projede Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye teknik, finansal, tarife analizleri konularında danışmanlık hizmetleri vermiş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.” denildi.

Resim

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: mensis, enerji, sedaş, sepaş, elektrik, abdullah atalay
Yorumlar
Haber Yazılımı