Mensis Enerji Elektromobilite Dünyasındaki Yerini Aldı
Haber
02 Şubat 2024 - Cuma 14:37 Bu haber 4151 kez okundu
 
Mensis Enerji Elektromobilite Dünyasındaki Yerini Aldı
ENERJİ Haberi
Mensis Enerji Elektromobilite Dünyasındaki Yerini Aldı

Akaryakıt istasyonlarına anahtar teslim elektrikli araç şarj istasyonu kurulumuna başlayan Mensis Enerji, 2023 yılında Türkiye genelinde 23 elektrikli araç şarj istasyonun fizibilite ve altyapı çalışmalarını tamamlayarak teslim etti. Şirket çalışmalarını 2024 yılı hedefleri doğrultusunda aralıksız sürdürüyor.

Mensis Enerji'den konuya ilişkin yapıan açıklamada, "Dünyada tüm hızıyla gelişimine devam eden bu dönüşüm ile temiz, ekonomik, güvenli ve kolay erişebilir bir teknolojinin parçasıyız. 2023 yılında Türkiye genelinde 23 elektrikli araç şarj istasyonun fizibilite ve altyapı çalışmalarını tamamlayarak teslim ettik. 2024 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor." denildi.

Türkiye’nin enerji sektöründe "Enerji Yatırım Danışmanlığı, Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS), AR-GE, Altyapı Projeleri ve Güneş Enerjisi Santralleri (GES)" gibi alanlarda faaliyet gösteren Mensis Enerji, 2023 yılında bu alanda şarj hizmeti sunmak isteyen akaryakıt istasyonlarına anahtar teslim elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu da yapmaya başlamıştı.

Şirket müşterilerine, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir yaklaşımla, akaryakıt istasyonlarının elektrikli araç kullanıcılarına da hizmet verebilmesi için gerekli tüm teknolojik altyapıyı sunuyor.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: mensis enerji, şarj, elektrik, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı