Kütahya Belediyesi Kendi Elektriğini Üretecek
Haber
16 Eylül 2016 - Cuma 12:07 Bu haber 2199 kez okundu
 
Kütahya Belediyesi Kendi Elektriğini Üretecek
- Haberi
Kütahya Belediyesi Kendi Elektriğini Üretecek

Enerjimagazin-Kütahya Belediyesi AB Dış ilişkiler ARGE ve Strateji Geliştirme Koordinasyon Birimi tarafından Zafer Kalkınma Ajansına sunulan ''Kütahya Şehzadeler Güneş Enerjisi Santrali ve Gözlem Evi Projesi'' 82,50 Puan ile 4. Asil olarak Başarılı bulunmuş ve Hibe almaya Hak kazandı. Belediyenin internet sitesinden yapılan açıklamada “Kütahya Belediyesi Zafer Kalkınma Ajansından aldığı hibe projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce alınan KiŞGEM (Kütahya iş Geliştirme Merkezi) Kadın Çalışmaları Merkezi ve bunun gibi birçok projeye Kütahya Şehzadeler Güneş Enerjisi Santrali ve Gözlem Evi Projesini de eklemiş oldu.
Proje ile yenilenebilir enerji kaynaklarını geliştiren Kütahya Belediyemiz, sosyal donatı alanlarında enerji ihtiyacını gidermekle beraber yine KiŞGEM (Kütahya iş Geliştirme Merkezi) gibi sosyal projelere gelir getirici kaynakta sağlamıştır.
Kütahya Belediyesi AB Dış ilişkiler ARGE ve Strateji Geliştirme Koordinasyon Birimi tarafından Zafer Kalkınma Ajansına sunulan ''Kütahya Şehzadeler Güneş Enerjisi Santrali ve Gözlem Evi Projesi'' 82,50 Puan ile 4. Asil olarak Başarılı bulunmuş ve Hibe almaya Hak kazanmıştır.
Kütahyamıza, Bölgemize ve Ülkemize Hayırlı olsun” denildi. Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Kütahya, Belediyesi, Kendi, Elektriğini, Üretecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı