KIB-TEK Hizmeti Cebe Taşıdı
Haber
23 Ocak 2017 - Pazartesi 20:40 Bu haber 3191 kez okundu
 
KIB-TEK Hizmeti Cebe Taşıdı
- Haberi
KIB-TEK Hizmeti Cebe Taşıdı

Enerjimagazin-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) abonelerine daha kaliteli hizmet vermek için "KIBTEK Mobil Uygulaması"nı hayata geçirdi.
KIB-TEK tarafından hayata geçirilen uygulama sayesinde aboneler faturalarını online ödeyebilecekleri gibi, Fatura, ödeme ve abonelik bilgilerine de ulaşabilecekler. Uygulama özellikle KKTC'de evi olup yurt dışında yaşayan abonelere büyük kolaylık sağlayacak.
Türkçe ve ingilizce dillerinde hizmet veren KIBTEK Mobil Uygulaması, Play Store ve APP Store üzerinden yüklenebiliyor. KIBTEK Mobile uygulamasını IOS işletim sisteminde kullanmak isteyen abonelerin telefonlarında IOS'un son sürüm yüklü olması gerekiyor. Abonelerin, KIBTEK Mobil Uygulaması hizmetinden yararlanabilmeleri için sistemde kayıtlı kimlik bilgilerini ve yine kayıtlı cep telefon numaralarını uygulamada ayrılan bölüme giriş yapmaları gerekiyor. Bu verileri girildikten sonra kayıtlı telefonlarına SMS ile tek kullanımlık bir kod gönderiliyor. Kullanıcılar, SMS ile gönderilen Kodu da uygulamaya girerek faturalarını online ödeyebilecek, Fatura, ödeme ve abonelik bilgilerine ulaşabilecekler. Uygulamada Yurt dışı SMS gönderimi sorunun aşılmış olması özellikle KKTC’de evi olup yurt dışında yaşayan aboneler için büyük kolaylık sağlayacak. Mahir Kerem KAYA / Lefkoşa
Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.
Kaynak: Editör:
Etiketler: KIB-TEK, Hizmeti, Cebe, Taşıdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı