Enerjisa Enerji ve Ankara Üniversitesi Teknokent’den Yeşil Dönüşümde Öncü İş Birliği
IC Enterra CEO’su Cem Aşık, Türkiye-İtalya İş Forumunda Konuştu
Haber
|
||
| HESİAD’da Yeni Dönem: İki Kadın Başkan Yardımcısı İle Kurumsal Yapı Güçleniyor | ||
| ELEKTRİK Haberi | ||
|
||
| |
||
Hidroelektrik Santralleri İşletme ve Geliştirme Derneği (HESİAD), geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Genel Kurul’da aldığı kararla kurumsal kapasitesini güçlendirmek ve görev dağılımını daha etkin hale getirmek amacıyla iki yeni Başkan Yardımcılığı pozisyonu oluşturdu. Bu adım, derneğin daha çevik ve sürdürülebilir bir organizasyon yapısına geçiş sürecinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Yeni dönemde HESİAD Yönetim Kurulu’nda görev alacak Başkan Yardımcıları ve sorumluluk alanları şu şekilde belirlendi:
HESİAD, bu yeni yapıyla üyelerinin bilgi birikimi ve katkılarından daha etkin bir şekilde faydalanmayı hedefliyor. Dernek, sektörün deneyimli kadın profesyonellerinin yönetim pozisyonlarında yer alması vizyonuyla da uyumlu olarak, Ayşen Özbaş ve Fatma Elif Yağlı’nın liderliğinde sektördeki etkisini artırmayı amaçlıyor.
HESİAD Yönetim Kurulu, yaptığı açıklamada, “Yeni organizasyon yapımız, derneğimizin hedeflerine daha sağlam ve sürdürülebilir adımlarla ilerlemesini sağlayacak. Sektörümüzün ihtiyaçlarına yanıt verebilen, dinamik bir yapı için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
www.enerjimagazin.com ailesi olarak, Başkan Yardımcıları Ayşen Özbaş ve Fatma Elif Yağlı’ya yeni görevlerinde başarılar diler, HESİAD’ın sektördeki öncü rolünü daha da güçlendireceğine olan inancımızı yineleriz.
|
||
|
||
| Etiketler: elif yağlı, ayşen özbaş, hesiad |
Yorumlar
|
|
||
|







