Eti Maden'den Önemli Duyuru!
Haber
31 Ekim 2021 - Pazar 20:48 Bu haber 15705 kez okundu
 
Eti Maden'den Önemli Duyuru!
GÜNDEM Haberi
Eti Maden'den Önemli Duyuru!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, "Son zamanlarda bazı art niyetli kişi/kişilerin, kurumun üst yöneticilerinin adı kullanılmak suretiyle menfaat temini sağlamak amacıyla, kurumla ticari münasebetleri olan firmalardan çeşitli maddi taleplerde bulunulduğu duyumları" üzerine kamuoyu açıklaması yaptı.

Kurumdan kouya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Son zamanlarda bazı art niyetli kişi/kişilerin, üst yöneticilerimizin adı kullanılmak suretiyle menfaat temini sağlamak amacıyla, Teşekkülümüzle ticari münasebetleri olan firmalardan çeşitli maddi taleplerde bulunulduğu duyumları alınmaktadır. Bu kapsamda Kuruluşumuza ulaşan duyumlar hakkında ilgili yasalar çerçevesinde gerekli işlemler yapılmaktadır.

Teşekkülümüz yöneticilerinin sahip oldukları etik ilke ve değerler çerçevesinde bu manada herhangi bir talepte bulunmaları söz konusu olmadığından, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması açısından art niyetli kişi/kişilerce iletilen isteklerin kesinlikle dikkate alınmaması ve yerine getirilmemesi ve benzer olayların vuku bulması halinde bu şekilde istemde bulunanların isimleri not edilerek gereği yapılmak üzere ilgili yönetici ile temasa geçilmesini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: eti maden, enerji, maden
Yorumlar
Haber Yazılımı