ALPET Ekibi Artık Daha Güçlü
Haber
02 Mart 2023 - Perşembe 20:11 Bu haber 14086 kez okundu
 
ALPET Ekibi Artık Daha Güçlü
PETROL Haberi
ALPET Ekibi Artık Daha Güçlü

2023 yılına yeni yapılanmasıyla birlikte güçlü bir adımla başlangıç yapan ALPET;  akaryakıt ve madeni yağ satış ekipleri ile birlikte, 22-24 Şubat tarihleri arasında Altınbaş Üniversitesi’nde satış gücü toplantısını gerçekleştirdi.

2022 yılında yapılan hazırlık çalışmaları sonrasında yeni yıl hedeflerinin değerlendirildiği satış gücü toplantısı,  Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, ALPET Genel Müdürü Özdilek Coşkun, ALPET Madeni Yağlar Genel Müdürü Önder Cin, akaryakıt ve madeni yağlar satış ve genel merkez yönetim ekiplerinin katılımıyla üç günlük bir program akışıyla gerçekleşti. Toplantı programının ilk gününde genel merkez yönetim ekibi tarafından satış ekibine yönelik eğitim ve bilgilendirme sunumları yapılırken, ikinci gününde müzakere teknikleri, zaman yönetimi, baskı altında performans ve öncelikler sıralaması başlıklarından oluşan tüm günlük verimli bir eğitim programı gerçekleştirildi. Toplantı organizasyonunun son gününde bölge bazlı satış değerlendirme sunumları gerçekleştirilerek, 2023 yılına yönelik yatırım projeleri ve hedefleri değerlendirildi.

ALPET Ekibi Artık Daha Güçlü

2022 yılı itibarıyla, ALPET Genel Müdürü Özdilek Coşkun liderliğinde başlatılan yeniden yapılanma stratejisi doğrultusunda ALPET üst yönetim ekibine yeni katılan güçlü isimlerin ilk defa yer aldığı toplantıda,  ALPET Madeni Yağlar Genel Müdürlüğüne atanan Önder Cin, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başlayan Mehmet Kurt ve İkmal Müdürü olarak göreve başlayan Harun Koçyiğit, satış ekibi ile bir araya gelerek güçlü bir ekip sinerjisi oluşturuldu. ALPET ailesindeki yeniden doğuş sürecinde, üst yönetim ekibi dışında Türkiye genelindeki saha yapılanmasının değişimi ile birlikte bölge ve saha müdürü pozisyonlarında yeni transferler ile satış kadrosu güçlendirildi. 

“Birlikte Güçlüyüz”

2023 yılına ait yeni hedef ve projelerin değerlendirildiği toplantıda birlikte güçlüyüz mesajını veren Coşkun, “Zorlu bir yılı geride bırakırken, tüm zorluklara rağmen geleceğe yönelik gerekli hazırlıklarımızı da tamamladık. Yüksek kapasiteli depolama tesislerimiz, modern madeni yağ üretim fabrikamız ve Altınbaş Holding gücüyle dev bir potansiyele sahip ALPET markasının hem akaryakıt hem de madeni yağ sektöründe kuruluşundan bu yana barındırdığı potansiyeli güce çevirme vakti geldi, bayilerimiz ve ekibimizle birlikte büyümeye hazırız.  Birlikte güçlüyüz, tüm gücümüz ve enerjimizle hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.” mesajını vererek,  pazar payının arttırılması ile birlikte ALPET istasyonlarındaki akaryakıt dışı faaliyet alanlarının geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesine yönelik projelerin bu yıl odak noktası olacağını vurguladı.

Toplantıda kapanış konuşmasını gerçekleştiren ALPET Genel Müdürü Özdilek Coşkun, köklü bir marka gücüne sahip olduklarını, takım olarak amaçlarının bu gücü bayilerinin ve müşterilerinin hissetmelerini sağlamak olduğunu belirterek, ALPET Madeni Yağlar Genel Müdürü Önder Cin ile birlikte tüm ekibe başarılar diledi. 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: alpet, petrol, akaryakıt, özdilek coşkun
Yorumlar
Haber Yazılımı