Serkan Keleşer Emekliye Ayrılarak Eti Maden'e Veda Etti

Eti Maden Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serkan Keleşer, emekliye ayrıldı. Keleşer, Eti Maden çalışanlarıyla duygu ve gözyaşı dolu bir ortamda vedalaşarak İstanbul'a döndü.

Keleşer veda mesajnda "Değerli Eti Maden ailesi, bu gurur verici tablonun mimarı sizlersiniz. Emeğiniz, gayretiniz, desteğiniz ve özverili çalışmalarınız için sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Kurumun sosyal medya hesaplarında Keleşer için duygu yüklü veda mesajları yer aldı. Bir Eti Maden çalışanı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Genel Müdürümüzü az önce sevgi seli ile mütevazi arabasına bindirip memleketi İstanbul'a uğurladık... Veda konuşmasında kendisi cok duygulandı, bizi de ağlattı.. Bu kurum için çok güzel, önemli şeylere imza attı.. Ama en onemlisi, kendi deyimiyle "Herşeyden önemli dedigi insan" konusuna önem verdi. Biz çalışanlarına değer verdi. Bazı yöneticilere "Sayın" kavramini prosedür icabı söylersin..Ama kendisi sayin kavramini sonuna kadar hakeden bir yoneticiydi. Hangi yönetici der ki "Yanlışlar da yaptık, doğrular da yaptık. Yanlışlar benim, doğrular sizin" Bu kadar güzel yürekli bir yöneticiyi hiçbir Kurum görmemiştir sanırım. Bu kadar sevilip gözyasi ile uğurlanmak da her yöneticiye nasip olmaz. O çok güzel, mütevazi yüregine göre olsun inşallah tüm yaşamı. Her zaman bizim için mütevaziligi, ayrım yapmaması, insana verdiği değeri, o güzel çocuk kalbiyle Çok Sevgili Genel Müdürümüz olarak kalacak... Yeni yaşamı ailesiyle birlikte sevgi, sağlıkla ve mutluluk dolu olsun insallah..."