VEDAŞ Çocuklara Tebessüm Oldu
Haber
20 Aralık 2023 - Çarşamba 20:20 Bu haber 4584 kez okundu
 
VEDAŞ Çocuklara Tebessüm Oldu
GÜNDEM Haberi
VEDAŞ Çocuklara Tebessüm Oldu

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ), "Her Mevsim Tebessüm" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van’ın Çatak ve Çaldıran ilçeleri ile Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı köy ve mezra okullarını ziyaret ederek öğrencilere bot ve mont gibi kışlık elbise hediye etti.

VEDAŞ, yıllardır sürdürdüğü “Her Mevsim Tebessüm” isimli sosyal sorumluluk projesiyle, hizmet bölgesindeki köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilerle buluşarak kendilerine bot ve mont gibi kışlık elbise hediye ediyor.

Köy ve mezra okullarına yapılan ziyaretlere ilişkin açıklama yapan VEDAŞ Van İl Müdürü Abdulmelik Özsoy; “VEDAŞ ailesi olarak, “Her Mevsim Tebessüm” sosyal sorumluluk projesi kapsamında farklı ilçelerimize bağlı köy ve mezra okullarına ziyaretlerde bulunarak küçük kardeşlerimizle buluşuyoruz. Bu kapsamda Çaldıran’da Mehmet Tahir Taşer, Çatak’ta ise Caziye İbrahim İzsiz okullarındaki öğrencilerimizle bir araya geldik. Küçük kardeşlerimizin tebessümünü paylaştığımız bu ziyaretlerimize imkan sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize ve okulunun kapılarını bizlere açan değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunarım. VEDAŞ ailesi olarak enerjimize enerji katan öğrenci kardeşlerimize derslerinde ve yaşamlarında başarılar dilerim.” dedi.

Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir ise küçük kardeşleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Hizan ilçemize bağlı Karbastı ve Koçyiğit köylerimiz ile Taş mezrasında eğitim gören öğrencilerimizle buluştuk. Ziyaretimiz sırasında bizlere eşlik eden Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil Tarhan’a ve okullarını güzelleştirmek için büyük emek harcayan kıymetli öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunarım. Yüzlerinde tebessüm olmaya çalıştığımız küçük kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: vedaş, elektrik, enerji
Yorumlar
Haber Yazılımı