UEDAŞ'ın Mobil Uygulaması ile Elektrik işlemleri Parmaklarınızın Ucunda
Haber
21 Eylül 2019 - Cumartesi 14:19 Bu haber 272435 kez okundu
 
UEDAŞ'ın Mobil Uygulaması ile Elektrik işlemleri Parmaklarınızın Ucunda
ELEKTRİK Haberi
UEDAŞ'ın Mobil Uygulaması ile Elektrik işlemleri Parmaklarınızın Ucunda

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu bünyesinde elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) , vatandaşların hayatını kolaylaştıran uygulamalarını hayata geçiriyor.

Bu kapsamda geliştirdiği mobil uygulamayla, vatandaşların elektrikle ilgili tüm işlerine hızlı bir şekilde ulaşmasını sağladı. 186 Çağrı Merkezi’ni aramanıza gerek olmadan tüm işlemlere tek bir tuşla ulaşılıyor.

Tek dokunuş ile vatandaşların elektrik konusuyla ilgili tüm işlerini yapabildikleri uygulama, planlı kesintiler, canlı destek, arıza kayıtları, kaçak kullanım ihbarı ve çevrimiçi ödeme gibi birçok hizmeti tek çatı altında sunuyor.

Son sürümle birlikte genel performans iyileştirmelerinin yanında birçok yeniliği de beraberinde getiren uygulamada her türlü talep ve önerilerin iletilmesi için de canlı destek hattı yayına alındı.

Müşteriler, aboneliğiyle ilgili tüm detaylarına Abone Detay Menüsü üzerinden ulaşabilirken, geçmişe yönelik kesme işlemlerini de kontrol edebiliyor. Ayrıca önceden oluşturulan arıza durumuna ulaşırken, güncel durumunu da kontrol edebiliyorlar.

Tüm bu kolaylıklardan yararlanmak için Android veya IOS işletim sistemine sahip cihazlardan uygulama marketine girerek, uygulamanın telefona indirilmesi gerekiyor. ilk kurulum sırasında abonelerin bilgilerini tek seferlik kaydetmesinin ardından uygulama kullanılabiliyor.

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: UEDAŞ, Mobil, Uygulama, Elektrik,
Yorumlar
Haber Yazılımı