TEDAŞ Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği Yürürlüğe Girdi
Haber
15 Mayıs 2022 - Pazar 10:13 Bu haber 17448 kez okundu
 
TEDAŞ Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği Yürürlüğe Girdi
GÜNDEM Haberi
TEDAŞ Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği Yürürlüğe Girdi

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personelin görevde yükselme ve unvan değişikliklerine ilişkin usul ve esasları belirlendi. "TEDAŞ Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelik, TEDAŞ Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 22/1/1990 tarihli ve 399 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Personel Rejiminin Düzenlenmesi ve 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Bazı Maddelerinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararnameye tabi olarak istihdam edilen personelden görevde yükselme veya unvan değişikliği suretiyle atanacakları kapsıyor.

Yazılı ve Sözlü Sınav Yapılacak

Görevde yükselmeye tabi kadro ve pozisyonlara atanacaklar ile unvan değişikliğine tabi pozisyonlara atanacakların bilgilerini ölçmek maksadıyla yazılı sınav yapılacak. Yazılı sınavda en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro veya pozisyon sayısının beş katına kadar aday sözlü sınava alınacak. Son adayla aynı puana sahip olan personelin tamamı da sözlü sınava girebilecek.

Yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: tedaş, elektrik, resmi gazete
Yorumlar
Haber Yazılımı