Şerif Okluoğlu KARDEMİR Genel Müdür Yardımcılığı Görevine Getirildi
Haber
30 Eylül 2022 - Cuma 12:23 Bu haber 14583 kez okundu
 
Şerif Okluoğlu KARDEMİR Genel Müdür Yardımcılığı Görevine Getirildi
GÜNDEM Haberi
Şerif Okluoğlu KARDEMİR Genel Müdür Yardımcılığı Görevine Getirildi

ELTEMTEK eski Genel Müdürü Şerif Okluoğlu, Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş (KARDEMİR)'de Strateji ve İş Geliştirmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Şerif Okluoğlu, meslek hayatına 1996 yılında ısıtma soğutma ve havalandırma sektöründe Proje Mühendisi olarak başladı.

1998-2016 yılları arasında İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş'de (İGDAŞ) 18 yıl görev yaptı. Okluoğlu, İGDAŞ'ta Konut ve Sanayi Tesisleri Proje Onay ve Kontrol Mühendisi olarak göreve başladıktan sonra değişik pozisyonlarda yöneticilik görevlerinde bulundu.

2016 yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iştirak şirketi ELTEMTEK'te Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Okluoğlu, 2018 yılından 2022 Ağustos ayına kadar ELTEMTEK Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde MBA-İşletme yüksek lisansına devam eden Okluoğlu, Eylül 2022 tarihi itibariyle KARDEMİR'de Strateji ve İş Geliştirmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2018-2022 yılları arasında TSE Yönetim kurulu üyeliği yapan Okluoğlu'nun, GÜNDER, TUREB, TESAB, ENVER gibi sivil toplum ve meslek kuruluşlarında Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Üyelikleri, Denetim Kurulu Başkanlığı ve Üyelikleri de bulunuyor.

www.enerjimagazin.com ailesi olarak Okluoğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: şerif okluoğlu, kardemir, eltemtek
Yorumlar
Haber Yazılımı