Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü'ne Burak Bağcı Getirildi
Haber
14 Eylül 2022 - Çarşamba 13:54 Bu haber 13518 kez okundu
 
Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü'ne Burak Bağcı Getirildi
Aydem Enerji Grubu’nun iştiraki olan Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü'ne Burak Bağcı getirildi.
GÜNDEM Haberi
Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü'ne Burak Bağcı Getirildi

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Aydem Enerji Grubu’nda yeni bir üst düzey atama gerçekleştirildi. Aydem Enerji iştiraklerinden, güneş paneli üreticisi Parla Solar’ın genel müdürlüğüne Burak Bağcı getirildi. Burak Bağcı, bir diğer grup iştiraki Tümaş Mermer’deki genel müdürlük görevine de devam edecek.

Uludağ Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitiren Burak Bağcı, Marmara Üniversitesi’nde İşletme ve Yönetim üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. İş hayatına 1997 yılında Işıklar Holding’de başlayan Bağcı, sırasıyla Gürsoy Grup’ta Fabrika Koordinatörlüğü, Endüstriyel Grup’ta Yönetim Direktörlüğü, Nalbantoğlu Metal’de Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Bağcı, 2018 yılından bu yana Tümaş Mermer Genel Müdürlüğü’nü yürütüyor.

Türkiye’nin ilk yerli güneş hücresini de üreten güneş paneli üreticisi Parla Solar, Denizli’deki fabrikasında yılda 600 bin panel ve 300 MW üretim kapasitesine sahip. Tümaş Mermer ise 24 saat üretim yapan ocak ve fabrikaları ile Türkiye’nin en büyük doğal taş üreticilerinden biri konumunda.

Aydem'den Tebrik Mesajı

Aydem Enerji'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "Grup şirketimiz Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü’ne Burak Bagci atandı. Güneş paneli üreten ve Türkiye'nin ilk yerli güneş hücresi üreticisi olan Parla Solar’a liderlik edecek olan Bağcı, bir diğer grup şirketimiz TÜMAŞ MERMER'deki Genel Müdürlük görevini de sürdürmeye devam edecek. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." denildi.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: parla solar, aydem enerji, burak bağcı
Yorumlar
Haber Yazılımı