MMG Genel Başkanı Bülent ŞEN Türkiye-Azerbaycan Enerji Forumu’na Katıldı
Haber
01 Ekim 2023 - Pazar 11:34 Bu haber 8553 kez okundu
 
MMG Genel Başkanı Bülent ŞEN Türkiye-Azerbaycan Enerji Forumu’na Katıldı
ENERJİ Haberi
MMG Genel Başkanı Bülent ŞEN Türkiye-Azerbaycan Enerji Forumu’na Katıldı

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent ŞEN, Azerbaycan’a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nde düzenlenen Türkiye-Azerbaycan Enerji Forumu’na katıldı.

Resim

İlk olarak 21-22 Aralık 2021’de Bakü’de gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan Enerji Forumu’nun üçüncüsü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan BAYRAKTAR, Azerbaycan Enerji Bakanı Perviz ŞAHBAZOV, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat ŞATIROĞLU ile iki ülkede enerji alanında faaliyet gösteren şirket temsilcilerinin katılımıyla 28-29 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşti.

Resim

MMG Genel Başkanı Bülent ŞEN de Forumun katılımcıları arasında yer aldı. İki ülkede enerji alanında faaliyet gösteren kamu ve özel şirket temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştiren ŞEN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan BAYRAKTAR'ın temas ve ziyaretlerinde de kendisine eşlik etti.

Forum kapsamında enerji alanında iki ülke arasında yapılabilecek iş birliklerinin gündeme geldiğini ve mevcut iş birliklerinin artırılmasına yönelik birçok protokolün imzalandığını ifade eden ŞEN, "Türkiye ve Azerbaycan’ın iki devlet, tek millet olduğuna vurgu yaparak, Mimar ve Mühendisler Grubu olarak, 'Tek millet iki devlet' şiarı çerçevesinde kardeş ülke Azerbaycan ile halihazırda devam eden iş birliklerimizin, enerjinin tüm alanında da yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için yapılacak tüm çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Şenol Ciğerli
Etiketler: bulent şen, nahcivan, enerji, mmg
Yorumlar
Haber Yazılımı