MAPEG 651 Maden Sahası için ihaleye Çıktı
Haber
20 Mart 2021 - Cumartesi 09:54 Bu haber 41264 kez okundu
 
MAPEG 651 Maden Sahası için ihaleye Çıktı
MADEN Haberi
MAPEG 651 Maden Sahası için ihaleye Çıktı

Enerjimagazin-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol işleri Genel Müdürlüğü(MAPEG), 651 adet maden sahasını ihale edilmek üzere aramalara açacak.
MAPEG'in konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
6592 sayılı Kanunla Değişik 3213 sayılı Maden Kanununun hükümleri  uyarınca hukuki durumları sona eren 651 adet maden sahası ihale  edilmek üzere Maden Kanununun 30 uncu maddesine göre ilan edilerek  ihale edilmek üzere aramalara açılacak.
ilgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi kapsamında ihale  edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az  onbeş gün süre ile http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde ilan edilecek. 
ilanda, ihalesi yapılacak sahaların  ili, erişim numarası, ruhsat  grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve  ihale tarihleri yer alacak.
Bu sahalar için başvurular http://www.mapeg.gov.tr/ adresinde ilan  edilen tarihlerde ve 09.00-09.30 saatleri arasında Maden ve Petrol işleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda
ihale Komisyonuna doğrudan yapılacak. 
İhale teminatı, teklif edilen ihale bedelinin 20’sinden ve taban  ihale bedelinden az olamayacak. ihaleler kapalı teklif ve açık artırma usulü ile yapılacak. Foreks

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAPEG, 651, Maden, Sahası, için, ihaleye, Çıktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı