Fırat EDAŞ’tan Elazığ’a 6 Milyon Lira Yatırım
Haber
29 Eylül 2021 - Çarşamba 11:06 Bu haber 11373 kez okundu
 
Fırat EDAŞ’tan Elazığ’a 6 Milyon Lira Yatırım
ELEKTRİK Haberi
Fırat EDAŞ’tan Elazığ’a 6 Milyon Lira Yatırım

Fırat EDAŞ, Elazığ’ın merkez beldelerinden Yurtbaşı beldesine kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefi doğrultusunda 6,1 milyon lira yatırım gerçekleştirdi.
Bingöl, Elâzığ, Malatya ve Tunceli illerinde müşteri memnuniyetini artırma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında yatırımlarına devam ediyor. Fırat EDAŞ son olarak, Elazığ’ın merkeze bağlı Yurtbaşı beldesindeki yatırımını tamamladı.
Proje kapsamında, ekonomik ömrünü tamamlamış ve arıza kaynağı durumundaki alçak ve orta gerilimli şebeke yer altına alındı. Mevcut abonelere kesintisiz enerji arzı sağlanması için alternatif besleme kaynağı oluşturuldu. Yurtbaşı beldesindeki enerji ihtiyaçlarının kesintisiz karşılanabilmesi için yetersiz durumda olan mevcut şebeke demonte edilerek 4 adet beton köşk tesisi gerçekleştirildi. Organize sanayi bölgesinin de irtibat yollarının bulunduğu Yurtbaşı beldesi giriş yolunun aydınlatma ihtiyacını karşılamak üzere, 10 km alçak gerilim, 15 km orta gerilim ve 5 km aydınlatma şebekesi tesis edildi. Hat kapasite artışlarının da sağlandığı proje kapsamında 6,1 milyon lira yatırım gerçekleştirildi.
Şirket aynı zamanda, iki dağıtım merkezini de estetik açıdan modern görünüme kavuşturmak üzere, iç dizaynlarını da yenileyerek modüler hücre tesisi sağladı. Bu kapsamda yeni mod bina tesisini gerçekleştirdi.
7/24 çalışan özverili ekipleri ile kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle çalışan Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: Fırat edaş, elektrik, Elazığ, yatırım
Yorumlar
Haber Yazılımı