Elektrik Dağıtım Sektöründe İK Zirvesi 15 Aralık'ta Gerçekleştirilecek
Haber
01 Aralık 2022 - Perşembe 12:19 Bu haber 8783 kez okundu
 
Elektrik Dağıtım Sektöründe İK Zirvesi 15 Aralık'ta Gerçekleştirilecek
ELEKTRİK Haberi
Elektrik Dağıtım Sektöründe İK Zirvesi 15 Aralık'ta Gerçekleştirilecek

Elektrik Dağıtım Sektöründe İnsan Kaynakları Zirvesi, 15 Aralık'ta online olarak gerçekleştirilecek. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından "Gelecek İçin Değişim” temasıyla bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan zirvede, motivasyon ve çevik çalışma, yeni nesil yetenek trendleri ve enerjide dijitalleşme konuları ele alınacak.

ELDER'den zirveye ilişkin yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Değişen ve hızla dönüşen iş dünyasında insan kaynaklarının en büyük sorumluluğunu; yeteneği etkin yöneterek çalışan potansiyelini ortaya çıkarmak, belirsizlik dönemlerinde performansı verimli şekilde kullanarak organizasyona yön veren stratejiler geliştirmek.

Elder olarak amacımız “GELECEK İÇİN DEĞİŞİM” temasıyla hayata geçirdiğimiz “Elektrik Dağıtım Sektöründe İnsan Kaynakları Zirvesi” ile hızla değişen iş dünyasında, enerji sektöründeki dönüşüme rehberlik etmek.

15 Aralık 2022 tarihinde “online” olarak ilki gerçekleştirilecek zirvede, yeni nesil yetenek yönetimi trendleri ve pandemi belirsizliklerinin elektrik dağıtım şirketleri tarafından dijitalleşmeyle nasıl yönetildiğini ele alarak hem insan kaynakları profesyonellerinin hem de enerji sektöründe kariyer hedefi olan öğrencilerin geleceğine ışık tutabilmeyi amaçlıyoruz.

Türkiye genelinde hizmet veren 21 elektrik dağıtım şirketi yönetici ve çalışanları, kamu/iş dünyasının profesyonelleri ile üniversite öğrencilerini aynı platformda buluşturacak olan İK Zirvesinde,
• Motivasyon ve Çevik Çalışma
• Yeni Nesil Yetenek Yönetim Trendleri
• Enerjide Dijitalleşme
konuları ele alınacak.

Başta lisans eğitimleri devam eden üniversite öğrencileri olmak üzere, enerji sektöründe kariyer yapmayı planlayan herkesi, 15 Aralık’taki İK Zirvesi’ne bekliyoruz."

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: elektrik dağıtım, insan kaynakları, elektrik, enerji, elder
Yorumlar
Haber Yazılımı