Bülent Şen EIF Dünya Enerji Kongresi Onursal Başkanlığını Üstlendi
Haber
27 Ocak 2022 - Perşembe 22:23 Bu haber 14630 kez okundu
 
Bülent Şen EIF Dünya Enerji Kongresi Onursal Başkanlığını Üstlendi
ENERJİ Haberi
Bülent Şen EIF Dünya Enerji Kongresi Onursal Başkanlığını Üstlendi

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent ŞEN, 12 – 14 Ekim 2022 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan EIF 15. Dünya Enerji Kongresinin Onursal Başkanlığını üstlendi.  

Kongrenin internet sitesi üzerinden tüm enerji sektörü paydaşlarını kongreye davet eden ŞEN, "Kongrede bu yıl;  geleneksel enerji kaynaklarının yanı sıra; enerjinin döngüsel ekonomisinde dijitalleşme, dağıtık enerji, hidrojen, e-mobilite’de sürdürülebilir enerji optimizasyonu, enerjide batarya teknolojileri, yeşil enerji gibi bu yüzyılın güncel konuları üzerinde de durulacak" dedi.

ŞEN'in davet mesajı şu şekilde:

"Enerji Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Malumunuz olduğu üzere enerji, günümüz dünyasında öncelikli gündem olmuştur. Dünya nüfusunun kontrolsüz artışı, günümüzde 1 milyardan fazla insanın elektriğe ulaşamadığı dünyamızda, enerjiye direkt ulaşımda enerji kaynaklarının optimum kullanılmaması, enerji fiyatlarının dünyada hızlı artması, temiz enerjiye ulaşılamaması, fosil yakıtların tükenmesi, iklim krizi, buna bağlı karbon emisyonlarının azaltılamaması, kuraklık ve emtia fiyatlarının artması gibi konular artık küresel boyutta değerlendirilmesi gereken bir sorun olarak görülmektedir.

12 – 14 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresinde bu yıl;  geleneksel enerji kaynaklarının yanı sıra; enerjinin döngüsel ekonomisinde dijitalleşme, dağıtık enerji, hidrojen, e-mobilite’de sürdürülebilir enerji optimizasyonu, enerjide batarya teknolojileri, yeşil enerji gibi bu yüzyılın güncel konuları üzerinde de durulacaktır.

Kongre Başkanlığı’nı üstlenmiş olduğum, üç gün sürecek kapsamlı bir kongre olan EIF 2022’ye tüm sektörü davet etmekten mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Bülent ŞEN

Mimar ve Mühendisler Grubu Başkanı

EIF 15. Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı Onursal Başkanı

Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Mert Ciğerli
Etiketler: Bülent Şen, EIF Kongresi, Onursal Başkanı, enerji,
Yorumlar
Haber Yazılımı