Bülent ŞEN'den AVDAGİÇ'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Haber
01 Aralık 2022 - Perşembe 10:18 Bu haber 13342 kez okundu
 
Bülent ŞEN'den AVDAGİÇ'e Hayırlı Olsun Ziyareti
GÜNDEM Haberi
Bülent ŞEN'den AVDAGİÇ'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Mimarlar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent ŞEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib AVDAGİÇ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) 2022-2026 arasında görev yapacak olan 21'inci dönem Yönetim Kurulu Üyeliğine de seçilen ŞEN, aynı zamanda MMG Üyesi de olan AVDAGİÇ'e MMG rozeti taktı.
Ziyaret sonrası açıklama yapan ŞEN, "İTO Başkanımız Şekib AVDAGİÇ beye 21'inci dönem Yönetim kurulu başkanlığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nazik ev sahipliği için çok teşekkür ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum." dedi.
Ziyarettten duyduğu memnuniyeti dile getireren AVDAGİÇ, "MMG’yi Türkiye’deki tüm dokunduğu alanların içeriğiyle ilgili fikir üreten insanlar topluluğu olarak görüyoruz. Birlikte güzel işler yapacağız. İTO seçimlerinde MMG’nin desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. 
AVDAGİÇ, Twitter Hesabı Üzerinden de Teşekkür Etti
Ziyaret sonrası Twitter hesabından açıklamalarda bulunan AVDAGİÇ, "İTO Meclis Üyemiz aynı zamanda Mimarlar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Sayın Bülent Şen ve yönetimini İTO Başkan Yardımcımız Mehmet DEVELİOĞLU ile birlikte konuk ettik. Sayın Bülent ŞEN'e, Mimar ve Mühendisler Grubu rozeti takdimi ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Resim
Kaynak: (Enerjimagazin) - Enerjimagazin Editör: Remzi Ciğerli
Etiketler: bülent şen, mmg, ito, şekib avdagiç
Yorumlar
Haber Yazılımı