Bakan Bayraktar Yeni Yıla Mehmetçik İle Girdi
Haber
02 Ocak 2024 - Salı 09:43 Bu haber 5590 kez okundu
 
Bakan Bayraktar Yeni Yıla Mehmetçik İle Girdi
ENERJİ Haberi
Bakan Bayraktar Yeni Yıla Mehmetçik İle Girdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yeni yıla, Akçay Komanda Tugayı’nda görev yapan Mehmetçik ile birlikte girdi.

Bakan Bayraktar, yeni yıla saatler kala 2023’ün son ziyaretini petrol keşifleriyle enerji şehri haline gelen Şırnak’a gerçekleştirdi. İlk olarak Şırnak Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Bayraktar, burada Vali Cevdet Atay ile bir araya geldi. Ardından Şırnak Belediyesi’nde Mehmet Yarka ile görüşen Bayraktar, AK Parti Şırnak İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Şırnak merkezde esnaf ziyaretinde de bulunan Bayraktar, vatandaşların yeni yılını kutladı.

Bakan Bayraktar, 1998 yılına Gabar’da hain terör örgütünün saldırısında baba-oğul şehit düşen güvenlik korucuları Hacı Dursun ve Ömer Dursun’un Şırnak’taki ailesini ziyaret etti. Aileye taziyede bulunan Bayraktar, şehitleri dualarla andı. Bayraktar, daha sonra Gabar Dağı’nda bulunan Şehit Esma Çevik Üretim İstasyonu’na geçerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Bayraktar, personelin yeni yılını tebrik etti.

Bakan Bayraktar, daha sonra Akçay Komanda Tugayı’na geçti ve yeni yıla Mehmetçik ile birlikte girdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: yılbaşı, enerji, gabar, mehmetçik
Yorumlar
Haber Yazılımı