Enerji Haberleri | Enerji Piyasası | Enerji Sektörü | Enerji Gündemi | Enerji Çalışanları | Elektrik Piyasası - ENERJİSA'ya Kesinti Tepkisi!
Türkiye Geneli Elektrik Kesintileri
Rusya'nın Doğalgaz Başkenti
Elektrik Faturanızın Doğruluğunu Kontrol Edin

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ENERJİSA'ya Kesinti Tepkisi!

ENERJİSA'ya Kesinti Tepkisi!
Adana’da sürekli yaşanan elektrik kesintileri esnafı isyan ettirdi.
19.12.2014 / 09:46

Enerjimagazin-Sık sık elektrik kesilmesinin esnafı maÄŸdur ettiÄŸini söyleyen Adana Oto Galericiler Sitesi BaÅŸkanı İbrahim Öcal, Enerjisa’ya tepki gösterdi.  Öcal, “Bu, esnafı zarara sokan bir uygulama” dedi ve durumu BaÅŸbakanlık İletiÅŸim Merkezi’ne (BİMER) ilettiklerini söyledi.

Gerekçesi ve bilgisi verilmeyen kesintilerin, yoÄŸun iÅŸ hacminde bulunan esnafı çileden çıkardığını vurgulayan Öcal, bundan sanayici, iÅŸadamı ve vatandaÅŸların da ÅŸikayetçi olduÄŸunu anlattı. Öcal, BİMER’den gelecek sonuca göre hareket edeceklerini bildirdi.

300 iÅŸyerinin faaliyet gösterdiÄŸi Oto Center’da haber verilmeden yapılan kesintinin esnafı sıkıntıya soktuÄŸunu bildiren İbrahim Öcal, “EnerjiSA, böyle bir uygulamaya gidecekse, önceden bilgi vermeli. Bu Adana halkına ve Adanalı’ya yapılmış saygısızlıktır” dedi.

Aralık ayının sektör açısından önemli ve hareketli dönem olduÄŸunu anlatan Öcal, “Yılın son ayı iÅŸlerimizin yoÄŸun olduÄŸu günlerdir. Kesinti ticaretimizi olumsuz etkiliyor.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.


adanahabergzaetesi

Bu haber toplam 2471 defa okundu


YAZARLAR