ENERJiSA'da Flaş Ayrılık

Enerjimagazin-ENERJiSA insan Kaynakları ve iş Mükemmelliği Bölüm Başkanı Berna Öztınaz, bu ay sonu itibariyle görevinden ayrılıyor. Yaklaşık 11 yıldır Sabancı Holding ve Alman E.ON ortaklığındakiENERJiSA bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Berna Öztınaz, Enerjisa çalışanlarına yayınladığı veda mesajı ile bu ayın sonu itibariyle görevinden ayrılacağını duyurdu. Öztınaz “Bu ayın sonundan itibaren işim ve iş adresim değişiyor. Enerjisa'nın adını nerede duysam, nerede görsem hep gülümseyecek ve parçası olduğum hikayesiyle gurur duyacağım.“ dedi. Öztınaz’ın Veda Mesajı Şu Şekilde: "Sevgili Enerjisa, Nasıl başlamalı? Benim için bir kurumdan, bir şirketten çok daha büyük ve güzel bir şeyi temsil eden Enerjisa’ya Enerjisalılara hoşçakal demek öyle bir güç iş ki.
Enerjisa benim için sadece bir şirket değil, bir şeyleri daha güzel, daha iyi, daha doğru yapabileceğimizin göstergesi. Aynı zamanda da dostluk, cesaret, güven başarı… Beraber aşılan zorluklar, kazanılan zaferler, paylaşılan kahkahalar, yaratılan değer. Bu alanların her biri hafızamda sonsuza kadar kazılı.
Ama işte, bazen bir rüzgar esiyor ve bir değişiklik, bir heyecan kalbinizi çalıp aklınızı çeliveriyor. işte öyle bir değişiklik isteğiyle bu ayın sonundan itibaren işim ve iş adresim değişiyor. Ne biriktirilen dostluklardan bahsedeceğim size, ne de bundan sonra her zaman görüşebileceğimizden. Bunları zaten biliyorsunuz.
Bunun yerine şunu söyleyerek hoşça kal demek isterim; hepiniz tek tek, benim için çok değerlisiniz. Ve her şey için çok teşekkür ederim. Enerjisa'nın adını nerede duysam, nerede görsem hep gülümseyecek ve parçası olduğum hikayesiyle gurur duyacağım. Sevgilerimle" Berna Öztınaz Kimdir? 1973 Adapazarı doğumlu olan Berna Öztınaz, istanbul Üniversitesi işletme Fakültesini bitirdi. 2007 yılında ise Sabancı Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı. Mezuniyetinin ardından bir süre turizm sektöründe çalıştıktan sonra, 1998 yılında Kordsa A.Ş. insan Kaynakları ekibine katıldı. Kordsa Türkiye operasyonunun yanı sıra Mısır, Almanya, Arjantin ve iran’daki iştirakler için çeşitli projelerde görev aldı. Kordsa’nın bir Sabancı-Dupont ortaklığı olan Dusa’yı satın alması projesinde ve Kordsa-Dupont ortaklığında aktif olarak çalıştı. 2005 yılında insan Kaynakları ve iş Destek Müdürü olarak Enerjisa’ya katıldı. 2007 yılında Enerjisa insan Kaynakları ve iş Destek Direktörü görevine atanarak, insan kaynakları, iş mükemmeliği, kurumsal iletişim, satın alma ve hukuk fonksiyonlarını yönetti. Berna Öztınaz, 2012 yılında Stratejik iş Destek Bölüm Başkanı görevine atanarak Sabancı Holding ve dünyanın lider enerji uzmanı E.ON ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Enerjisa Enerji A.Ş. altında yapılanmış olan Üretim, Ticaret, Dağıtım ve Satış şirketlerinin stratejik insan kaynakları ve iş destek fonksiyonlarının yönetimini yürütmeye başladı. www.enerjimagazin.com ailesi olarak Sayın Berna Öztınaz’a bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Bu haberin tüm hakları www.enerjimagazin.com'a aittir.
Aktif Link verilerek veya açık kaynak gösterilerek kullanılabilir.