ADM EDAŞ'tan Elektrik Dağıtım Şirketlerine Destek Teşekkürü

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş (ADM EDAŞ), hizmet bölgesinde meydana gelen yangın felaketi sonrası elektrik dağıtım şebekesinde oluşan hasarın onarılması için araç, ekipman ve personel desteği veren "Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş (OEDAŞ), GDZ Elektrik Dağıtım (GDZ EDAŞ), Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş (Başkent EDAŞ)"a ve desteğe hazır olduklarını bildiren tüm elektrik dağıtım şirketlerine teşekkür etti.

Kurumun sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan teşekkür mesajında “Zorlu yangın mücadelemize araç, ekipman, personel ve benzeri unsurlarla destek sağlayan ve desteğe hazır olduğunu bildiren bütün dağıtım şirketlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

UEDAŞ Ekipleri Yangın Bölgesinde

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş’ın da (UEDAŞ) yangın bölgesine 12 kişilik yardım ekibi ve ihtiyaç malzemesi ile destek verdiğini duyurdu.

UEDAŞ’ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “12 kişilik yardım ekibimiz ve ihtiyaç malzemelerimiz Muğla’da yangının devam ettiği bölgelere ulaştı. Birlik oldukça yaralarımızı daha hızlı saracak ve daha güçlü olacağız. Yeniden doğacağız. Hep Birlikte Atlatacağız. Geçmiş Olsun Türkiyem” ifadelerine yer verildi.